SirkusUnionin ensimmäinen Backstage Club 4.3.

Ensimmäinen Backstage Club -iltama tapahtuu Turussa SirkusUnionin uusien tilojen päälavalla 4.3.2017 osoitteessa Lonttistentie 12. Backstage Club tarjoaa aina hienon kattauksen ammattilaisten esityksiä soljuvan juonnon siivittämänä vanhaan kunnon varietee/kabaree-tyyliin. Säännöllisesti järjestättävä iltama luo uutta perinnettä sirkuskentälle ja Turun kulttuurimaisemaan. Ensimmäinen klubi-ilta esittelee huikean kokoonpanon suomalaisia sirkusalan ammattilaisia sekä lisäksi yhden kamppailulajien Euroopan mestarin. Jatkossa klubeilla tullaan näkemään myös muiden esittävien taiteiden edustajia eli ovet avoinna myös tanssille, nukketeatterille, teatterille, musiikkiesityksille jne. Pääpaino pysyy kuitenkin sirkusesityksissä.

Klubi-illan esiintyjät:
Matti Koskela – Käsilläseisonta
Markus Nivala & Antti Nerg – Diabolot
Eikka Alatalo – Tikapuut ja akrobatia
Emma Räisänen – Pyöreä trapetsi
Jilka Repo – Cyr Wheel
Duo D’lyh – Pariakrobatia
Tatu Kalliomäki – Nunchakut
Rauli Katajavuori – Jongleeraus ja manipulaatio
Antti Nerg – Devilstick
Kai Kuutamo – Juonto

Facebook-tapahtumasivu
SirkusUnioni