Sirkus Magentan Zaatarin tarinat -esitys koulukiertueella

  • Zaatarin tarinat, Sirkus Magenta. Kuva: Topi Hurtig.
  • Zaatarin tarinat Kuva: Jasmina Ryyppö.

Sirkus Magentan Zaatarin tarinat -sirkusesitys kiertää keväällä aktiivisesti pääkaupunkiseudun kouluissa Taiteen edistämiskeskuksen tuella. Suurin osa kymmenestä Taiken tukemasta esityksestä on tilattu vantaalaisiin kouluihin. Esitys nähdään lisäksi mm. Kirkon Ulkomaanavun ajankohtaispäivänä Kotkassa 23.3.2017.

Zaatarin tarinoissa kerrotaan Syyrian sisällissodasta, pakolaisleirin arjesta ja sirkuksen voimaannuttavasta vaikutuksesta lasten ja nuorten näkökulmasta. Esitys pohjautuu Zaatarin pakolaisleirin sirkuskoulun nuorten tarinoihin ja on suunnattu 4-luokkalaisista lukioikäisille. Magenta ja Kirkon Ulkomaanapu perustivat sirkuskoulun Jordaniaan 2013. Lue lisää esityksestä

www.sirkusmagenta.fi