Sirkus Faktori – uusi tila sirkukselle Tampereella

Tampereella aloittaa toimintansa uusi sirkusammattilaisten sekä -harrastajien kohtaamispaikka Sirkus Faktori. Tavoitteena on luoda matalan kynnyksen yhteinen tila sirkustaiteesta kiinnostuneille ihmisille.

Toiminta alkaa 14.3.2017 Hiedanrannan Kuivaamossa. Aluksi Sirkus Faktori on avoinna joka tiistai klo 14-19, jolloin tilassa on avoimet harjoitukset eli kaikki ovat tervetulleita harjoittelemaan. Avoimien harjoitusten aikana harjoittelijat treenaavat omatoimisesti. Koska toimintaa ollaan vasta käynnistämässä, on omat mahdolliset välineet hyvä ottaa mukaan.

Kun toiminta on saatu rullaamaan, järjestämme myös erilaisia tiiviskursseja, joista tiedotetaan erikseen. Osana Sirkus Faktorin toimintaa ovat myös Open Stage-iltamat, joissa harjoittelijat pääsevät jakamaan työtään muiden kanssa.

Lisätietoja tilasta ja muita päivityksiä voi käydä katsomassa facebook-sivultamme: https://www.facebook.com/sirkusfaktori/

Katuosoite: Lielahdenkatu 10, 33400 Tampere

Yhteydenotot:

Sirkus Faktorin käynnistäneessä työryhmässä ovat mukana  Maiju Saarimaa, Henna Lapinlampi ja Reija Tapaninen.