Seminaari: Integrating migrant talents into Finnish society: Towards workable policies, Helsinki 4.4.2017

Kuinka ottaa maahanmuuttajat huomioon kulttuuriprojekteissa? Miten nuoret maahanmuuttajataustaiset taiteentekijät tulisivat osaksi Euroopan maiden kulttuurielämää?

Seminaarissa on mahdollisuus vaihtaa kokemuksia ja saada tietoa Ranskassa, Saksassa ja Itävallassa toteutetuista maahanmuuttajien kotoutusprojekteista. Seminaarin tarkoituksena on tähdentää kuinka tärkeää on ottaa kulttuuriprojekteihin mukaan taiteesta ja kulttuurista kiinnostuneita maahanmuuttajia ja esittelee mielenkiintoisia ​​ratkaisumalleja.

Tämä kansainvälinen seminaari on suunnattu kulttuurialan työntekijöille, pakolaisten parissa työskenteleville kansalaisjärjestöille ja vapaaehtoisille, pakolaisille ja turvapaikanhakijoille, kaupungin organisaatioille, vastaanottokeskusten sosiaalityöntekijöille sekä kaikille, joita seminaarin aihe ”kulttuuri ja kotouttaminen” kiinnostaa.

Aika: 04.04.2017, klo 9.30-16.00
Paikka: Kulttuurikeskus Caisa, Mikonkatu 17 C, Helsinki

Lue lisää seminaarista Goethe-Instituutin sivuilta.

Seminaarin järjestävät:
Euroopan maiden kulttuuri-instituuttien EUNIC-verkosto, Goethe-Institut Finnland, Itävallan suurlähetystö, Kulttuurikeskus Caisa ja Ranskan instituutti Suomessa.

(Lähde: Goethe-Institut ja Institut Francais de Finlande 17.3.2017)