Osallistu Maailman sirkuspäivän viettoon ja leivontakisaan!

Järjestä tapahtuma, leivo sirkusleivonnainen, jaa kuvasi!

Maailman sirkuspäivää vietetään tänä vuonna jo kahdeksatta kertaa. Päivää vietetään aina huhtikuun kolmantena lauantaina eli tänä vuonna 15.4. Tulkaa mukaan järjestämään tapahtumia!

Viime vuonna tapahtumia järjestettiin kaikilla mantereilla. Suomessa Sirkus Finlandia ja nuorisosirkukset ovat olleet joka vuosi mukana järjestämässä ohjelmaa. Klassikoihin kuuluu muun muassa Hakasirkuksen Hyvinkäällä järjestämä yksipyöräisparaati.

Tänäkin vuonna tapahtuman suojelijana toimii Monacon prinsessa Stéphanie. Tapahtumaa koordinoi Fédération Mondial du Cirque, joka kokoaa nettisivuilleen tiedot kaikista ympäri maailmaa pidettävistä tapahtumista. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.circusfederation.org/world_circus_day

Suomessa Sirkuksen tiedotuskeskus ja Suomen Nuorisosirkusliitto kokoavat tiedot järjestettävistä tapahtumista. Haluatko järjestää tapahtuman maailman sirkuspäivänä? Ilmoita tapahtumasi mukaan 31.3. mennessä osoitteella:

Sirkusleivonnainen

Suomen Nuorisosirkusliitto järjestää maailman sirkuspäivän kunniaksi sirkusleivonnaiskisan. Osallistu kisaan jakamalla Instagramissa kuva maailman sirkuspäivän kunniaksi luomastasi leivonnaisesta, kakusta tai muusta leipomuksesta. Merkkaa kuvaasi @nuorisosirkusliitto sekä #sirkusleivonnainen ja #maailmansirkuspäivä, niin osallistut kisaan. Parhaat palkitaan!

Myös muita sirkusaiheisia kuvia kannattaa jakaa 15.4. tägeillä #maailmansirkuspäivä ja #worldcircusday !