Katos! Kallion kesäteatterifestivaali etsii esiintyjiä

Katos! järjestetään ke–pe 14.–16.6.2017. Kolmatta kertaa järjestettävän festivaalin esitykset tapahtuvat pääosin Harjun nuorisotalon yhteyteen, Dallapén puistoon pystytettävässä teltassa. Esitykset ajoittuvat iltoihin.

Haemme festareille nyt esiintyjiä. Esityksesi voi olla perinteistä draamaa, tanssi- tai musiikkiteatteria, fyysistä teatteria, monologi, sirkusta, improvisaatiota tai muuta teatterillista. Voit tarjota myös työpajaa tai muuta osallistavaa toimintaa.

Festivaali on tarkoitettu kodittomille, ilman vakituisia tiloja toimiville kokoonpanoille, harrastajille ja ammattilaisille. Esityksen ei tarvitse olla uusi, vaan se voi olla kierrätysversio vanhasta esityksestä. Vaalimme festareilla teatterin ja ihmisyyden moninaisuutta, joten toivotamme tervetulleiksi hyvin monenlaiset esiintyjät ja esitykset.

Haluamme edistää teatterintekijöiden yhteisöllisyyttä, ja tapahtuma onkin hyvä kanava tavata muita teatterilaisia. Emme maksa esiintymisestä palkkiota, mutta kokoonpanot voivat myydä pääsylippuja esityksiinsä.

Katoksen järjestää Oranssin Koiran teatteri Harjun nuorisotalon tuella.

Lue lisää: www.facebook.com/katosfestivaali ja katosfestari.blogspot.fi

Ilmoittaudu viimeistään tiistaina 18.4.

Ilmoittautumiset ja kyselyt: Satu Ekman, , 040 726 9367 tai Kristiina Haapasalo, , 044 320 6889