Katen ja Pasin Euroopan kesäkiertue 

Katen ja Pasin tämän kesän Euroopan kiertue alkaa toukokuussa. Katerina on palannut takaisin äitiyslomalta ja kiertueelle mukaan lähtee myös Aada-vauva.

Toukokuun ensimmäiset festivaalit ovat Sveitsissä: Festival Aufgetischt St.Gallen 12.–13.5 ja Artisti di Strada Ascona 2.–5.6. Kesän aikana Kate ja Pasi esiintyvät mm. Saksassa, Belgiassa, Italiassa sekä Hollannissa. Nettisivuilta www.kate-pasi.com voit käydä katsomassa koko kesän kiertueen aikataulun.

Katerina ja Pasi ovat esiintyneet yhdessä vuodesta 2010 lähtien yhteensä yli 15 maassa. He ovat olleet mukana niin isoissa produktioissa kuin pienemmissä varieteeteattereissakin. Heidän työtään on nähty mm. kanadalaisessa nykysirkusryhmässä Cirque Eloizessa, USA:ta kiertävässä Cirque Dream -ryhmässä sekä monissa saksalaisissa varieteeteattereissa, kuten Krystallpalastissa ja Friedrichsbau Varieteessa. SUHDE-teostaan he ovat esittäneet kotimaan lisäksi katuteatterifestivaaleilla Euroopassa ja mm. Chicagon nykysirkusfestivaalilla. Suomessa he ovat esiintyneet myös Sirkus Finlandiassa, Tanssiteatteri Hurjaruuthin Talvisirkuksessa sekä Tampereen Työväenteatterissa. Katerina ja Pasi työskentelevät tällä hetkellä sirkusartisteina helmikuussa 2016 perustetussa omassa yrityksessään KP Cirque Productions.

(Lähde: Kate & Pasi -tiedote 28.3.2017)