Kallo Collective Ruotsissa, Helsingissä ja Lontoossa

  • Kallo Collective: Chameleon. Kuva: Thom Monckton

Kallo Collectiven jäsenet kohtasivat taas toisensa Chameleon teoksen residenssissä Tukholmassa 20.3.–2.4. Subtopia tarjosi tilat, ja tukea residenssiin saatiin Suomalais-ruotsalaiselta kulttuurirahastolta. Ison työryhmän residenssien rahoittaminen on ollut työlästä, mutta saadut pohjoismaiset apurahat ovat mahdollistaneet vierailut sekä Liettuaan (Pohjoismainen kulttuuripiste) että Ruotsiin.

Seuraavaksi työryhmä jatkaa Chameleon-produktion viimeistelyä Helsingissä. Pääsiäisen jälkeen osallistutaan myös Canvas Showcasen pitchaus-tilaisuuteen Lontoossa 20.4.2017. Lisätietoa Canvas Showcasesta www.canvas-london.org.uk

Chameleonin ensi-ilta siis perjantaina 12.5.2017 Cirkossa Solmu-salissa. Tervetuloa!

www.kallocollective.com