Tuottajatapaaminen 4.4.2017: Joukkorahoitus tuottajan työvälineenä?

Sirkuksen, tanssin ja teatterin tiedotuskeskusten järjestämän tuottajatapaamisen tavoitteena on case-esimerkkien ja yhteisten keskustelujen avulla käsitellä kansainväliseen liikkuvuuteen ja tuottajan työhön liittyviä ilmiöitä. Tapahtumassa jaetaan kokemuksia ja nautitaan vertaistuesta. Tervetuloa kaikki taiteilijat, tuottajat ja tuotannollisten kysymysten kanssa työskentelevät kevään 2017 ensimmäiseen tapaamiseen, joka järjestetään Sirkuksen tiedotuskeskuksen kirjastossa tiistaina 4.4. klo 14.00–16.00.

Joukkorahoitus tuottajan työvälineenä?

Joukkorahoitus on rahoitusmuoto, jossa ihmiset osallistuvat yhdessä heille tärkeän hankkeen kuten palvelun, yhteisön, yrityksen tai tuotekehitysprojektin rahoittamiseen. Joukkorahoitus on tullut myös taiteen kentälle viime vuosina Suomessakin ja joukkorahoituskampanjoilla on mahdollistettu teoksia ja niiden tuotantoja. Kysymyksemme jatkuvat:

“Voiko joukkorahoitus toimia varteenotettavana mekanismina taidetuotannoissa? Mitä mahdollisuuksia ja rajoitteita sillä on? Miten joukkorahoitus muuttaa taidekenttää, vai muuttaako?”

Joukkorahoitukseen liittyy suuria toiveita, odotuksia ja uhkakuvia, joihin tuottajakentänkin odotetaan ottavan kantaa. Keskustellaan niistä ja opitaan toisiltamme.

Keskustelun vetäjänä on Outi Järvinen Arts Management Helsingistä.

Aika: Tiistai 4.4.2017 klo 14.00–16.00
Paikka: Sirkuksen tiedotuskeskus, Cirko 4. krs (os. Kaasutehtaankatu 1, 00540, Helsinki)
Ilmoittautumiset Kirsi Kähköselle:

Tilaisuutta voi seurata ja kommentoida live-videon välityksellä Sirkuksen tiedotuskeskuksen Facebook-sivulla www.facebook.com/sirkusinfo.