Itä-Suomen alueellinen sirkuskoulu hakee kokoaikaista sirkusohjaajaa/hanketyöntekijää

Itä-Suomen alueellinen sirkuskoulu on yhdistys, joka perustettiin vuonna 2015 tukemaan sirkustaiteen kehittymistä Itä-Suomen alueelle. Jäseninä ovat Sirkus Muikku (Kaavi), Kuopion Sirkus, OudonKummun Sirkus, Rautavaaran Nuorisosirkus ja Sirkus Supiainen.

Itä-Suomen alueellinen sirkuskoulu on käynnistämässä hanketta alueen sirkustoiminnan kehittämiseksi. Haemme hankkeeseen kokoaikaista sirkusohjaajaa/henketyöntekijää kahdeksi vuodeksi syksystä 2017 alkaen.

Työtehtävinä on mm. sirkusopetuksen suunnittelu ja toteuttaminen säännöllisesti hankkeen paikkakunnilla Itä-Suomen alueella, järjestää sirkus- ja muita kursseja eri paikkakunnilla, osallistua hankkeen toiminnan suunnitteluun, kehittämiseen ja tiedottamiseen ja osallistua opetussuunnitelman laatimiseen.

Edellytämme osaamista monipuolisesti eri sirkuslajeista ja valmiutta liikkua hankkeessa mukana olevien paikkakuntien välillä. Arvostamme organisointikykyä ja opetuskokemusta.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, innostuneen taustayhteisön tuen, mukavia oppilaita ja monipuolisen toimenkuvan kautta syntyvää uutta osaamista. Alueen sirkuksissa on käytössä monipuolisen välineistö ja varsin hyvä harjoitteluolosuhteet. Tarvittaessa voimme olla joustavia aikataulujen sovitteluissa.

Lisätietoja antaa Timo Hatakka, , 041-3100280.

Hanketta rahoitetaan maaseutuohjelman Leader-rahoituksella. Rahoitus on myönnetty Kalakukko ry:n ja Joensuun seudun Leader ry:n kautta.