Sirkusryhmien esitystoimintaa

Herttakuninkaat pääkaupunkiseudulla

Kaj-Mikale Schüttin ja Kalle Lehdon Herttakuninkaat voit nähdä tänä vuonna ainakin Hurraa!! -festivaaleilla maaliskuussa Helsingissä ja Espoossa. Tämän suositun lasten festivaalin lisäksi jatkamme nyt neljättä vuotta vanhainkotikiertuettamme. Tällä kertaa kiertue toteutetaan yhteistyössä Kansallisteatterin Kiertuenäyttämön kanssa pääkaupunkiseudun kohteissa heti Hurraa!-festivaaliviikon jälkeen. Sekä Hurraa!-festivaalilla että vanhainkodeissa esitämme tuttua nimikkomenestysteostamme Herttakuninkaat. Vanhainkotikiertueen yksityiskohdat löytyvät osoitteesta: www.herttakuninkaat.com

 

Agit-Cirkin Sampo Kurppa esiintyy Meksikossa

Sampo Kurppa esiintyy 12.3. Mexico Cityn Euro Jazz Festivaalilla yhdessä Lauri Porra Flyover Ensemblen kanssa.

Sampon Kallo Collectiven tuotantona valmistuvan Only Bones 1.1 sooloesityksen demojen ensimmäisen viikonlopun yhteydessä, Kurppa esiintyy uudella projektillaan meksikolaisen kitaristi Morgan Szymanskin kanssa. Demot nähdään Toca Galeriassa Mexico Cityssä kahtena viikonloppuna 25.-26.3. ja 1.-2.4.

www.agitcirk.com