Haku Awaji Art Circus 2017 vaihto-ohjelmaan Japanissa

Suomen Japanin instituutti tarjoaa residenssipaikkoja ja vaihto-ohjelmamahdollisuuksia suomalaisille luovien alojen tekijöille eri puolilla Japania. Nyt voit hakea esiintyville taiteilijoille suunnattuun Awaji Art Circus 2017 vaihto-ohjelmaan. Awaji Art Circus etsii esiintyviä taiteilijoita asumaan ja työskentelemään luonnonkauniilla Awajin saarella 28. syyskuuta 2017 – 8. marraskuuta 2017 välisenä aikana. Haku on avoinna 30. huhtikuuta 2017 saakka.

Ohjelma on avoin kaikkien eri esittävien taiteiden tekijöille, niin ammattilaisille kuin amatööreillekin. Voit olla esimerkiksi tanssitaiteilija, muusikko, koomikko, laulaja, taidemaalari tai sirkustaiteilija. Awaji Art Circus toivottaa tervetulleiksi myös kokeilevaa ja genrerajoja rikkovaa taidetta sekä interaktiivisia performansseja tekevät taiteilijat. Taiteilijaresidenssiin voivat osallistua niin yksilötaiteilijat kuin ryhmätkin (enintään kolmen hengen ryhmä). Kaikkien hakijoiden tulee olla yli 18-vuotiaita.

Lisätietoa ja hakuohjeet löytyvät Suomen Japanin instituutin verkkosivuilta: www.finstitute.jp

Suomen Japanin instituutti on Awaji Art Circuksen yhteistyökumppani.