Haku avoinna IPAY showcasen ohjelmistoon, Philadelphia 24.–27.1.2018

International Performing Arts for Youth IPAY on Pohjois-Amerikan merkittävin kansainvälinen lasten- ja nuorten esittävien taiteiden showcase, joka järjestetään seuraavan kerran Philadelphiassa, Pennsylvaniassa 24.–27.1.2018.

Showcaseen osallistuminen on mahdollisuus markkinoida lapsille ja nuorille tehtyjä esityksiä ostajille Pohjois-Amerikassa. Osallistuminen vaatii ryhmältä tai teatterilta omaa taloudellista panostusta. IPAY:n  johtaja Jeremy Boomer Stacey vieraili Helsingissä marraskuussa 2016 esittelemässä IPAY verkoston ja showcasen toimintaa Suomen Assitej ry:n, sirkuksen ja tanssin tiedotuskeskusten vieraana.

Tutustu IPAY showcaseen ja lue lisää hakemisesta ohjelmistoon IPAY:n sivuilla. Haku on auki 11.5.2017 saakka.