Baltic Nordic Circus Network alkaa lähettää uutiskirjeitä

Baltic Nordic Circus Network (BNCN) alkaa lähettää uutiskirjeitä neljännesvuosittain. Uutiskirjeissä välitetään tietoa Baltian ja Pohjoismaiden sirkustapahtumista sekä kerrotaan verkoston ajankohtaisesta toiminnasta.

Ilmoittaudu uutiskirjeen tilaajaksi osoitteessa: http://eepurl.com/cHf8AD . Tilauslomakkeessa voi myös valita, haluaako vastaanottaa pelkästään kutsuja verkoston järjestämiin työpajoihin tai seminaareihin.

BNCN kehittää sirkustaiteen näkyvyyttä, toimintaedellytyksiä, osaamista ja alueellista yhteistyötä Baltian ja Pohjoismaiden alueella. Verkostossa on 14 pohjoismaista ja baltialaista jäsenorganisaatiota. Sirkuksen tiedotuskeskus toimi verkoston koordinaattorina vuosina 2014–2016. Vuonna 2017 verkoston koordinointi siirtyi ruotsalaiselle Manegenille, ja verkoston koordinaattorin tehtäviä hoitaa Lina B. Frank. Verkosto on saanut toiminnalleen tukea Pohjoismaiselta kulttuuripisteeltä ja Pohjoismaiselta kulttuurirahastolta.

Lue lisää verkostosta: https://balticnordiccircus.com