Agit-Cirkin jäsenet Meksikossa ja Itävallassa

  • Seasons. Kuva: Nikola Milatovic.
  • SEASONS. KUVA: NIKOLA MILATOVIC

Sampo Kurppa ja Gabriela Munoz ovat osana pukusuunnittelija Sol Kellanin Lacuna sirkusesitystä. Esitykset nähdään 15,16, 22. ja 23.4. Casa de artes y Circo Contemporaneo, Meksiko Cityssä.

Sasu Peistola ja Jenni Lehtinen esiintyvät Weizin kaupungissa Itävällassa. 31.3.-9.4 järjestetään Seasons teoksen harjoitukset ja kolme esitystä. Esitykset ovat osa teoksen promootiota suunnitteilla olevaa kiertuetta varten. Esitys on saanut inspiraationsa Pieter Brueghelin ajattomista maalauksista. Esityksen työryhmään kuuluvat 5 sirkustaiteilijaa, 1 näyttelijä ja 6 muusikkoa ja sen tuottaa La Strada Graz.

Lisäksi Sasu Peistola ja Jenni Lehtinen jatkavat yhteistyötä Delicode Oy:n kanssa, Virtual Reality kuvauksilla YLE:n studiolla maaliskuun lopulla.

Agit-Cirk on tehnyt vuodesta 2005 lähtien taiteellisesti korkeatasoista ja keskustelua herättävää nykysirkusta ja yhdistänyt toiminnassaan eri taiteen muotoja keskenään. Ryhmän esityksiä on nähty Suomen ja Pohjoismaiden lisäksi laajasti ympäri Eurooppaa, Amerikassa, Venäjällä ja Uudessa-Seelannissa. Agit-Cirk etsii uusia yleisöjä sirkukselle ja vie esityksiään myös paikkoihin, joissa ei yleensä nähdä sirkusta.

www.agitcirk.com

(Lähde: Agit-Cirkin tiedote 29.3.2017)