Työtä tarjolla: Sorin Sirkus hakee tuottajaa

Sorin Sirkus hakee tuottajaa vakituiseen työsuhteeseen 1.4.2017 alkaen (tai sopimuksen mukaan)

Sorin Sirkus on Tampereella vuonna 1985 perustettu nuorisosirkus, joka on profiloitunut korkeatasoiseksi sirkustaiteen ja nuorisokulttuurin kehittäjäksi Suomessa. Korkealaatuisen sirkuskouluopetuksen lisäksi Sorin Sirkus on tunnettu tasokkaasta ja omaleimaisesta esitystoiminnastaan. Sorin Sirkuksen Joulushow kerää vuosittain yli 10 000 katsojaa. Lisäksi sirkus tarjoaa esimerkiksi sosiaalisen sirkuksen toimintaa, erilaisia sirkuskursseja, tyhy-päiviä, seminaareja, firmatilaisuuksia ja erilaisia tilausesityksiä ympäri vuoden. Sorin Sirkus työllistää noin 30 vakituista ja erilaiset projektit mukaan lukien noin 60 työntekijää vuodessa.

Tuottajan tehtäväkenttään kuuluu mm.:
– Sorin Sirkuksen omat esitykset ja tapahtumat, esitys- ja keikkamyynti, yritysyhteistyö, rahoituksen hankinta
– Produktiotyöntekijöiden ja työharjoittelijoiden lähiesimiehenä toimiminen vastaten työsopimuksista ja palkkauksesta
– Kansainvälisten tapahtumien tuotanto, kansainvälisten festivaali- ja esiintymismatkojen käytännön järjestelyt sekä nuorisovaihtojen käytännön järjestelyt
– Tilavuokrat sekä residenssi-, kokous- ja seminaarijärjestelyt Sorin Sirkuksella
– Edustustehtäviä sekä tiedotukseen liittyviä tehtäviä

Työ on kokopäivätyötä ja työaika on 37,5 h / vko.

Haemme henkilöä, joka tuntee ja arvostaa sirkusalaa. Hakijalla tulee olla hallussa tuotannon työprosessien tuntemus sekä tuotteistamiseen, tuottavuuteen ja tuloksellisuuteen liittyvä osaaminen. Hyvä ote hallintoon, pelottomuus kehittämistyöhön, talousosaaminen sekä luontevat vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ovat edellytyksiä tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen.

Hakijalta edellytetään vähintään kahden (2) vuoden kokemusta vastaavista työtehtävistä, pitempi työkokemus katsotaan eduksi. Lisäksi toivomme oma-aloitteista, työtä pelkäämätöntä ja positiivista työotetta, huolellisuutta sekä vastuunkantokykyä. Työ vaatii sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista sekä ajokorttia (B-kortti). Koulutusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto.

Pyydämme lähettämään hakemukset 10.3.2017 klo 16 mennessä sähköisesti osoitteeseen: . Hakemuksen liitteeksi CV sekä palkkatoive.

Lisätietoja 6.3. alkaen antaa tuottaja Piia Karkkola, tiedustelut mieluiten sähköpostitse: