Tiedotuskeskus pohjoismaisessa showcase-tapahtumassa Subtopiassa 6.2.

Subtopia järjestää seitsemän pohjoismaisen sirkustuotannon esittelytilaisuuden 5.–6. helmikuuta Tukholman seudulla. Mini Showcase of Nordic Circus Projects -tapahtuman ohjelmistossa on sekä tulevia että kiertueohjelmistossa jo olevia teoksia mm. Sirkus Aikamoiselta sekä ruotsalaiselta Cirkus Cirköriltä ja muilta ruotsalaisryhmiltä. Ohjelmistosuunnittelijoille suunnattu tapahtuma järjestetään samanaikaisen Circus Incubator -hankkeen laboratorion yhteydessä. Sirkuksen tiedotuskeskus on showcase-tapahtuman yhteistyökumppani ja yksi Circus Incubator -hankkeen suomalaisista kumppaneista yhdessä Cirko – Uuden sirkuksen keskuksen kanssa.

Sirkuksen tiedotuskeskuksesta Subtopissa vierailee kansainvälisten asioiden päällikkö Lotta Nevalainen 6.2. Tiedotuskeskuksen edustajana Circus Incubator -laboratioon osallistuu Nina Jääskeläinen.

Lisätietoa: kansainvälisten asioiden päällikkö Lotta Nevalainen ()

Subcase-tapahtuma järjestetään tänä vuonna marraskuussa.