Tiedotuskeskus mukana CIRCUS NOW -tapahtumassa New Yorkissa maaliskuussa

  • Race Horse Company: Disco 3000 © Eero Alava

Suomalainen nykysirkus on näkyvästi esillä 2–5. maaliskuuta Circus Now: International Contemporary Circus Exposure -näyteikkunatapahtumassa Skirball Center for the Performing Arts -keskuksessa New Yorkissa, Yhdysvalloissa. Katselmuksessa nähdään suomalaisen nykysirkusryhmän Race Horse Companyn uuden teoksen Disco 3000 ennakkoensi-ilta.

Tapahtuman yhteydessä Sirkuksen tiedotuskeskus järjestää yhteistyössä Tanssin tiedotuskeskuksen ja Suomen New Yorkin pääkonsulaatin kanssa paikallisille esittävien taiteiden toimijoille sekä presentereille suunnatun verkottumistapaamisen. Tilaisuuden tavoitteena on tehdä suomalaista sirkusta ja tanssia tunnetummaksi Pohjois-Amerikassa.

Lisäksi Sirkuksen tiedotuskeskuksen kansainvälisten asioiden päällikkö Lotta Nevalainen osallistuu 3.3.2017 asiantuntijana Circus Now -tapahtuman paneelikeskusteluun yhdessä. Paneelikeskustelun muut osallistujat ovat Nadia Drouin (la TOHU) ja Hélène Métailié (La Grainerie), ja keskustelua moderoi Circus Now’n toiminnanjohtaja Adam Woolley.

Lisätietoa tapahtumasta löytyy Skirball Centerin verkkosivuilta.