Hurraa!-seminaari: Miten tehdä esittävää taidetta lapsille, nuorille ja muille radikaaleille?

Hurraa!-lasten ja nuorten festivaalin yhteydessä järjestetään kaksiosainen seminaari, jossa pohditaan esittävän taiteen tekemistä lapsille ja nuorille. Miksi on olemassa erikseen lastenteatteria ja teatteria? Kuka saa tehdä esityksiä lapsille? Tarvitaanko siihen erityistaitoja?

Seminaarin ensimmäinen päivä pidetään Annantalolla maanantaina 20.3. jolloin Ung dramatik-ohjelman hollantilaiset vieraat esittelevät hollantilaista nuortenteatterimallia. Seminaarin toisena päivänä lauantaina 25.3. Mad Housessa keskustellaan esitystaiteesta käyttämällä Think Thank -formaattia, jonka periaatteena on tasa-arvoinen keskustelu kaikkien osallistujien välillä riippumatta heidän meriiteistään. Lauantain seminaaripäivään toivotaan mukaan myös lapsia katsomaan esityksiä ja osallistumaan keskusteluun.

Lauantain seminaarin jälkeen klo 19 ilta jatkuu hyvän musiikin, pienen purtavan ja verkostoitumisen merkeissä Hurraa!-festivaalin päätösklubilla Mad Baarissa.

Tarkempi ohjelma liitteenä.
Ilmoittautuminen: https://goo.gl/forms/5O6VcSrRa2wiRrTG3