SirkusUnionin uudet hulppeat tilat Turun keskustassa

  • SirkusUnionin tila osoitteessa Lonttistentie 12, Turku
  • SirkusUnionin tilat osoitteessa Lonttistentie 12, Turku

SirkusUnioni valtasi vuoden vaihteessa suuren hallin kokonaisuudessaan entisen Sali82:n tiloista osoitteessa Lonttistentie 12, Turku. Keskeisellä paikalla hyvien liikenneyhteyksien ulottuvilla on nyt Turun uusin ja varteenotettavin sirkustila. Turun linja-autoasemalta matkaa SirkusUnionille on alle 500 metriä.

Reiluun 900 neliömetrin sirkustilaan mahtuu suuri esiintymislava siirrettävine katsomoineen ja valoineen, harjoitustila, sirkuskoulutila, pikkulava, varasto, pukuhuone, suihkut, sauna ja mukava toimistotila. Tilaa voi myös jakaa pienempiin osiin tarvittaessa verhoilla. Korkeutta löytyy suurella lavalla 8 metriä.

SirkusUnionin uudessa tilassa toimii sirkuskoulu lapsille, nuorille ja aikuisille. Siellä järjestetään esityksiä, tapahtumia sekä työpajoja, ja tilaa voi myös vuokrata residenssitoimintaan. Ensimmäinen sirkusklubi ammattilaisesiintyjien kanssa järjestetään lauantaina 4.3.2017.

Klubeja pyritään jatkossa pitämään säännöllisesti joka kuukauden ensimmäisenä lauantaina. Kevään ohjelmassa on klubi-iltojen lisäksi vierailevia nykysirkusesityksiä. Kevään ohjelmisto kokonaisuudessaan julkaistaan helmikuun aikana osoitteessa www.sirkusunioni.com.

Syksyn 2017 ohjelmistoon on avoin haku. Ohjelmaehdotukset osoitteeseen

(Lähde: SirkusUnionin tiedote 30.1.2017)