Sirkus Magentan tiiviskursseja: Käsilläseisonta 20.2. ja sirkuksen perhesunnuntai 26.2.

  • Sirkus Magentan perhesirkus Kuva: Niklas Meltio

Sirkus Magenta järjestää helmikuussa kaksi tiiviskurssia: käsilläseisonnan intensiivikurssin ma 20.2. klo 20.30–22 sekä sirkuksen perhesunnuntain 26.2. klo 10.30–13. Opetuspaikkana on Malmin palloiluhalli (Siemenkuja 3).

Käsilläseisonnan intensiivikurssi sopii niin aloittelijoille kuin pidempäänkin ylösalaisin viihtyneille. Kurssilla käydään läpi lajin perusteita. Kokeneemmat saavat haastavammat versiot samoista harjoituksista. Ennakkotaitoja ei vaadita, mutta suoran päälläseisonnan osaaminen on suotavaa. Kurssin hinta on 20 €.

Perhesunnuntai on suunniteltu 4–7-vuotiaille lapsille, mutta myös vanhemmat sisarukset ovat tervetulleita. Aikaisempaa sirkuskokemusta ei tarvita. Vanhemmat osallistuvat temppuiluun yhdessä lastensa kanssa. Perhesunnuntaina tehdään kuperkeikkoja ja ihmispyramideja, jongleerataan, pelleillään, leikitään, tasapainoillaan, loikitaan ilmaradalla, hypitään trampoliinilla ja pidetään hauskaa. Kurssin hinta on 40 €/lapsi. Sisarukset saavat 30 % alennuksen.

Varustaudu vaatteilla, joissa on mukava liikkua. Harjoittelemme paljain jaloin tai jumppatossut jalassa. Mukaan vesipullo ja halutessasi pientä välipalaa.

Lue lisää ja ilmoittaudu 
Lisätietoja: