Avoin haku Kanneltalon ohjelmistoon

  • Kanneltalo (c) Helsingin kulttuurikeskus
  • Mania esitettiin Kanneltalossa viime syksynä. Kuvassa Katri Lausjärvi ja Niklas Blomberg. Kuva: Taina Mäki-Iso.

Kanneltalo on Helsingin kulttuurikeskuksen aluetalo Kannelmäen aseman vieressä, vain 13 minuutin junamatkan päässä keskustasta. Talon ohjelmistossa painottuvat teatteri- ja sirkus. Syksyllä 2016 toteutimme yhteistyössä pääkaupunkiseudulla toimivien vapaiden ryhmien ja muiden toimijoiden kanssa yhteensä 6 kotimaista ensi-iltaa sekä 2 kansainvälistä Suomen ensi-iltaa. Tutustu ohjelmistoon www.kanneltalo.fi

Haemme nyt syksylle 2017 ehdotuksia teatterin ja sirkuksen ensi-illoista, myös muut taiteenalat huomioidaan. Toteutamme ensi-iltasarjat pääosin yhteistuotantoina. Tarjoamme ohjelmistoon valikoituvien produktioiden käyttöön tila- ja henkilöstöresurssejamme, teatterisalin tekniikan sekä osallistumisen markkinointiviestintään. Lisäksi jaamme esitysten lipputuloja tai maksamme esiintymisistä palkkiot.

Vapaamuotoiset hakemukset ja tiedustelut: kulttuurituottaja , p. 040-176 9173. Hakemukset syksyn 2017 ohjelmistoon 31.1.2017 mennessä. Vuodelle 2018 avoin haku on voimassa toistaiseksi.