Apurahat: Uudenmaan Suomi 100 -avustushaku

Itsenäinen Suomi täyttää sata vuotta vuonna 2017. Suuri vuosi rakennetaan yhdessä – valtakunnallisesti, alueellisesti ja paikallisesti. Uudenmaan liitto välittää avustuksia oman maakuntansa Suomi 100 -hankkeille. Haku on käynnissä ja jatkuu 31.1.2017 asti.

Uudenmaan Suomi 100 -avustusta myönnetään hankkeille, jotka toteutetaan Uudellamaalla ja on hyväksytty mukaan Suomi 100 -ohjelmaan. Hakija voi olla henkilö, ryhmä tai organisaatio.

Hakemusten arvioinnissa painotetaan hankkeiden vaikutuksia ja sitä, miten uusmaalaisuus ja eri toimijoiden yhteistyö näkyvät niissä.  Arviointiin vaikuttaa myös Uudenmaan juhlavuoden kokonaisuus. Tavoitteena on, että ohjelma jakautuu sekä sisällön että sijainnin puolesta tasaisesti eri puolille maakuntaa.

Hakuaika: 17.03.2016 – 31.01.2017

Lisätietoa avustuksesta: www.uudenmaanliitto.fi/suomi100avustus