Zero Gravity Companyn loppuvuosi: työskentelyä sekä soolona että ennätyskokoisella työryhmällä

  • Zero Gravity Company: Light Light Kuva: Janne Pietiläinen
  • Iiris-projektin treenejä. Kuva: Sara Nurminen
  • Iiris-projektin treenejä. Kuva: Sara Nurminen

Zero Gravity Companyn loppuvuosi on vierähtänyt pääosin uusimman teoksemme, Iiriksen, valmistamisen parissa. Myös soolotyötä on tehty: Netta Lepistö vieraili joulukuun alussa Örebrossa, Ruotsissa esittämässä tuoreesta Light light -sooloteoksestaan “Mulju” -kohtauksen Going Solo Together -festivaalilla.

Reija Tapanisen ohjaamaa 17 esiintyjän improvisatorista Iiris-teosta harjoiteltiin lokakuussa residensseissä Helsingissä Cirko – Uuden sirkuksen keskuksessa sekä Tukholmassa Cirkör LABissa. Residenssien yhteydessä Iiris-ryhmän työskentelyä avattiin myös demoesityksinä yleisölle. Residenssien jälkeen teoksesta valmistettiin teaser, joka on muuten upea, katso vaikka!

Voit kurkistaa Iiris-projektiin myös Kaikki Iiriksestä -blogimme sekä Reijan haastattelujen kautta Kaupunkiuutisissa ja Hämeen Sanomissa. Iiris-työskentely jatkuu heti loppiaisen jälkeen jälleen Cirkör LABissa ja myöhemmin keväällä Cirkossa.

Iiris-teoksen ensi-ilta on Hämeenlinnassa Verkatehtaalla 5.5.2017. Liput ensi-iltaan tulivat sopivasti joululahjasesongin alla myyntiin ja ne löytyvät täältä. Tervetuloa katsomaan!

zerogravitycompany.com

(Lähde: Zero Gravity Companyn tiedote 13.12.2016)