Lähde verkostoitumismatkalle Lontooseen 18.-21.4.2017

Sirkuksen tiedotuskeskus järjestää sirkuskentän taiteilijoille ja tuottajille suunnatun nelipäiväisen verkottumismatkan Canvas Showcaseen Lontooseen 18.-21.4.2017.

Canvas on sirkuksen showcase- ja verkottumistapahtuma, joka kokoaa lähes sata kansainvälistä sirkuskentän toimijaa joka toinen vuosi Lontooseen. Matkan tavoitteena on Canvasin ohjelmaan osallistumisen lisäksi tutustua ja verkottua Lontoon sirkuksen ja muiden esittävien taiteiden kentän toimijoihin sekä vierailla Artsdepot, The Roundhouse, The National Centre for Circus Arts ja Jacksons Lane esitysvenueiden lisäksi Suomen Lontoon Instituutissa ja Suomen suurlähetystössä.

Verkottumismatkalle valitaan 3–4 osallistujaa. Sirkuksen tiedotuskeskuksen tuki osallistujille kattaa ohjelman sekä matka- ja majoitustuen.

Matka- ja majoitustuki osallistujille:

Sirkuksen tiedotuskeskus tukee lentolippukuluja max. 250 euroon ja majoituskuluja 200 euroon asti sekä Canvas Showcasen rekisteröintimaksun (sis. tapahtumapassin, näyteikkunaohjelman, esitysliput sekä osallistumisen work–in–progress- ja pitchaustilaisuuksiin).

Osallistujien itse maksettavia kuluja ovat tuen ylittävien matka- ja majoituskulujen lisäksi ruokailut, julkinen liikenne sekä lentokenttäkuljetukset ja muut mahdolliset kulut, kuten esim. esitysliput Canvas Showcasen ulkopuolella.

Kuinka hakea mukaan?

Ilmoita kiinnostuksestasi ja liitä mukaan vapaamuotoinen matka- ja omarahoitussuunnitelma, jossa kerrot miksi haluat osallistua verkottumismatkalle.  Lähetä suunnitelmasi s-postilla viimeistään ke 21.12.2016 mennessä kansainvälisten asioiden päällikkö Lotta Nevalaiselle, .

Lisätietoja Canvas Showcasesta löytää osoitteesta: http://canvas-london.org.uk/
Tiedustelut: , p. 050-303 8339