Cirkon ja Aleksanterin teatterin vierailuesitys BLAM! 18.–22.1.

  • Cirkon kausiohjelmistossa tammikuussa 2017 Kristján Ingimarsson Companyn BLAM! Kuva: Søren Meisner
  • Cirkon kausiohjelmistossa tammikuussa 2017 Kristján Ingimarsson Companyn BLAM! Kuva: Søren Meisner

Toimistoparkouria tammikuussa Aleksanterin teatterissa: Supersuosittu tanskalaisvierailu BLAM!

Cirko ja Aleksanterin teatteri esittää: Kristján Ingimarsson Companyn BLAM! Uhkarohkeita fyysisiä temppuja, komediaa, kerronnallista teatteria ja akrobatiaa yhdistelevä BLAM! saapuu Aleksanterin teatteriin 18. tammikuuta 2017 viiden esityksen verran. Supersuosittu show on villinnyt täysiä katsomoja ympäri maailmaa.

”Die Hard meets The Office” on luonnehdinta, jota BLAM!in tekijät itse käyttävät esityksestä. Neljä nokkelaa konttorirottaa yrittää paeta työnsä ankeutta. He kehittävät mielikuvituspelin, jossa harmaa elämä syötetään silppuriin. Pelin nimi on BLAM! Tässä naurupommissa arkinen työpaikka on yhtäkkiä täynnä avaruusolioita, supersankareita ja Hollywood-elokuvien pahiksia. Show on täynnä henkeäsalpaavia temppuja, riemastuttavaa parkouria ja rohkeaa asennetta.

The Kristján Ingimarsson Company (entinen Neander Theater) on palkittu, kriitikoiden ylistämä tanskalainen fyysisen teatterin ryhmä, joka esiintyy ympäri maailmaa. Kristján Ingimarsson Companyn tuotannoissa kehollisella ilmaisulla ei ole rajoja eikä luovalla uteliaisuudella loppua. Ryhmän taiteellisena johtajana toimii islantilaissyntyinen Kristján Ingimarsson.

Esitys on Cirkon ja Aleksanterin teatterin yhteistuotanto.

Lisätiedot: www.cirko.fi

(Lähde: Cirkon tiedote 9.12.2016)