Wise Fools kävi ensi-vierailulla Aasiassa ja esiintyy talven Saksassa

  • Trio Wise Fools at Seoul Street Arts Festival 2016
  • TRIO WISE FOOLS AT SEOUL STREET ARTS FESTIVAL 2016

Trapetsiryhmä Wise Fools esiintyi syksyllä Seoul Street Arts Festivaalilla Koreassa. Miljoonakaupunki Soul oli lokakuussa nykytanssi-, teatteri ja sirkusteosten täyttämä ja tarjosi kiehtovan ympäristön kolmikon ensi-esiintymiselle Aasiassa. Yleisöä kiinnosti eurooppalainen nykytaide ja suomalaisartistit vastaanotettiin uteliaasti ja positiivisesti kulttuurieroista huolimatta.

Lokakuun aikana Wise Fools -ryhmä on tehnyt uuden parinumeron ”kolmen tanssitrapetsilla”. Yhden kiinnityspisteen vaativa pyörivä trapetsi oli kiinnostava tutkimuskohde ja se mahdollistaa esiintymisen monipuolisemmin erilaisissa tiloissa. Numero nähtiin Sorin Sirkuksen esiintyvän ryhmän järjestämällä Meidän Stagella ja se on mahdollista nähdä vielä Circus Helsingin Halloween Open Stagella 4.11.

Marraskuussa Wise Fools suuntaa Hannoveriin Saksaan. Siellä he esiintyvät GOP-varieteen uudessa esityksessä ”Humorzone”. Kolmikko esiintyy sekä trapetsi- että hyppynarunumeroillaan tammikuun puoliväliin asti.

http://www.triowisefools.com/

(Lähde Wise Fools 31.10.2016)