Sorin Sirkuksen Joulushow ENIGMA ensi-illassa 25.11.2016

”Kuvittele, että heräät omasta sängystäsi, mutta täysin vieraassa maailmassa. Kuvittele, että pääset pois vain yhdestä ovesta, jonka avataksesi sinun täytyy löytää avain ja ratkaista tehtävä. Kuvittele, että oven takana ei olekaan mitään tuttua, vaan taas uusi, salaperäinen maailma. Kuvittele, että sitä seuraa taas uusi ovi, uusi haaste, uusi todellisuus…!

Sorin Sirkuksen vuoden 2016 joulushow vie katsojat matkalle mysteerien maailmaan! Salaperäisesti ENIGMAksi nimetty esitys saa ensi-iltansa Sorin Sirkuksen maneesilla perjantaina 25.11.2016 klo 18.

Enigman tähtinä loistavat sirkuskoulun edistyneet oppilaat. Tänä vuonna lavalle nousee 24 esiintyjää, joista kahdeksan tekee joulushow-debyyttinsä. Mukana on myös syksyllä 2016 aloittaneen Tampereen normaalikoulun lukion sirkuslinjan oppilaita. Nuorten sirkustaiteilijoiden lisäksi lavalla nähdään myös esityksen musiikista vastaava kolmihenkinen House Band, johon kuuluvat muusikot Joona Kukkola, Tony Sikström ja Lari Palander.

Show’n takana on jälleen aiemmilta vuosilta tuttu taiteellinen työryhmä: ohjauksesta vastaa Sorin Sirkuksen tirehtööri Taina Kopra ja visuaalisesta ilmeestä pukusuunnittelija Kitte Klemettilä, sekä valosuunnittelija Eero Auvinen. Visuaalista näyttävyyttä ja erilaisia maailmoja luodaan show’hun myös videotekniikan avulla. Osittain lavastuksenakin toimivia videoklippejä on Eero Auvisen lisäksi ollut tekemässä kuvataiteilija Jarkko Räsänen. Muu lavastus on Sorin oman Benjamin Danemannin käsialaa, ja sirkusteknisen suunnittelun takana on maneesimestari Jouni Kivimäki. Lisäksi mukana on jälleen iso joukko avustajia ja talkoolaisia.

Joulushow on Sorin Sirkuksen vuoden päätapahtuma, jonka suunnitteleminen on aloitettu jo alkuvuodesta, ja jota harjoitellaan koko syyslukukausi. Suositun show’n näkee vuosittain liki 10 000 katsojaa ennakoissa, kenraalissa ja varsinaisissa näytöksissä.

Sorin Sirkus – Joulushow 2016 ENIGMA
Esityskausi 25.11.2016 – 8.1.2017 (22 esitystä)

www.sorinsirkus.fi/enigma

(Lähde: Sorin Sirkuksen tiedote 16.11.2016)