Näkökulmia kansainvälisen festivaalin kuratointiin – tuottajatapaaminen 29.11.

Teatterin, sirkuksen ja tanssin tiedotuskeskukset järjestävät kukin yhden tuottajatapaamisen vuoden 2016 aikana. Tavoitteena on case-esimerkkien avulla kartoittaa kansainvälisen liikkuvuuden, yhteistuotantojen ja taiteilijavaihdon tilaa. Unohtamatta kokemusten jakamista ja vertaistuen tärkeyttä.

Vuoden kolmas ja viimeinen tapaaminen järjestetään Tanssin Tiedotuskeskuksen toimesta Tanssiteatteri Hurjaruuthin tiloissa Helsingin Kaapelitehtaalla.

Näkökulmia kansainvälisen festivaalin kuratointiin – periaatteista ja käytännöistä

Ajankohta: Tiistai 29.11.2016 klo 15
Paikka: Tanssiteatteri Hurjaruuth, Tallberginkatu 1 A, 2 krs (Kaapelitehdas)

Vieraana Adam Hayward (Christchurch, NZ), Hyde Productions, Move & Space to Fail
Keskustelussa mukana myös Jeremy “Boomer” Stacey (Philadelphia/Toronto), IPAY.

Keskustelu käydään englanniksi ja se on suunnattu esittävien taiteiden tuottajille ja freelance-taiteilijoille. Tapaamisen jälkeen on vapaata verkottumista, glögiä ja pipareita klo 18 saakka!

Tilaa on rajallisesti, joten pyydämme ilmoittautumisia perjantaihin 25.11.2016 mennessä:

Adam Hayward has spent the last 15 years as artistic director of Dance and Performance in Christchurch, New Zealand, running a highly successful dance and performance festival (The Body Festival) as well as a myriad of other dance projects. Now he is running his own production agency, Hyde Productions, producing independent dance and performance works both domestically and internationally through process as well as presentation. He is also involved in the creation of the soon to be built Performance Movement centre Move (dance, performance and circus) as part of the rebuild of Christchurch post earthquake and the development of an international residency exchange process based project called Space to Fail. He has recently been appointed guest international curator of Dance in Vancouver 2017.