Infotilaisuus lapsille ja nuorille suunnatun esittävän taiteen markkinoista Yhdysvalloissa 27.11.

Info- ja verkottumistapaaminen: IPAY International Performing Arts for Youth

Aika: sunnuntaina 27.11.2016  klo 14.30–16.00
Paikka: Annantalo, Annankatu 30, Helsinki

Suomen Assitej, Tanssin Tiedotuskeskus ja Sirkuksen tiedotuskeskus järjestävät info- ja verkottumistilaisuuden Pohjois-Amerikkalaisesta IPAY International Performing Arts for Youth showcasesta ja verkostosta.

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille taiteilijoille, tuottajille ja organisaatioiden edustajille, joita kiinnostaa verkottuminen ja yhteistyömahdollisuudet Pohjois-Amerikassa. Tavoitteena on avata lapsille ja nuorille suunnatun esittävän taiteen markkinoita, yhteistyötä ja yhteistuotantoja, kuten festivaaleja ja venueita Pohjois-Amerikassa. IPAY on Pohjois-Amerikan merkittävin kansainvälinen lasten- ja nuorten esittävien taiteiden showcase ja sen johtaja Jeremy Boomer Stacey on tapaamisessa mukana kertomassa alan markkinoista Pohjois-Amerikassa.

Jeremy Boomer Stacey on IPAY verkoston ja showcasen johtaja ja perustaja sekä toimii lukuisissa kansainvälisissä lastenteatteri- ja esittävien taiteiden verkostoissa, kuten kansainvälisessä Assitejssa luottamushenkilönä.  IPAY on Pohjois-Amerikan merkittävin kansainvälinen lasten- ja nuorten esittävien taiteiden showcase.

Tarjoilujen järjestämistä varten toivomme ennakkoilmoittautumista 25.11. mennessä osoitteeseen:

Lämpimästi tervetuloa!

Suomen Assitej ry
Venla Haanpää
tuottaja
info(a)assitejfi.org
+358 (0)44 0866 355