Gigle etsii esiintyjiä

  • Gigle performer delivery

Gigle pistää paikalliset esiintyjät tilaajan taskuun vuodenvaihteessa ilmestyvän palvelun avulla. Tavoitteenamme on tehdä esityksien tilaaminen helpoksi ja samalla rakentaa esiintyjälle työkalu, joka vähentää säätämistä ja helpottaa keikkajärjestelyjä.

Etsimme 50–100 esiintyjää eri aloilta, mm. tanssin, teatterin, musiikin, sirkuksen ja sanataiteen tekijöitä. Esitys voi olla puhdasta viihdettä tai suurta taidetta; kriteerinä laadukas esitys ja ammattiesiintyjä. Tarjoamme esityksiä yksityishenkilöille ja yrityksille. Otamme aluksi mukaan vain rajatun määrän lahjakkaita tekijöitä eri aloilta, jotta voimme taata asiakkaille mahdollisimman laajan ja laadukkaan tarjonnan sekä mukana oleville esiintyjille mahdollisimman paljon keikkoja.

Aloitamme toiminnan pääkaupunkiseudulta ja toivomme ensisijaisesti pieniä kokoonpanoja – näin voimme tarjota tilaajalle hinnaltaan kilpailukykyisen ja helposti ostettavan kokonaisuuden.

Toivomme mukaan valituilta esiintyjiltä aktiivista otetta. Rakennetaan yhdessä alusta, jolla lisätään live-esityksien kulutusta madaltamalla kynnystä ostaa, etsitään uusia asiakkaita kekseliäällä tuotepaketoinnilla sekä rakennetaan työkalu, joka helpottaa esiintyjän arkea.

Lisätietoa palvelusta saat osoitteesta www.gigleapp.com. Kysymykset voi pistää osoitteeseen .