Esittävän taiteen ammattilaisten aamutunnit Wusheng Companyn johdolla

Wusheng Company toivottaa kaikki esittävien taiteiden ammattilaiset avoimille Peking-oopperatekniikan treenitunneille keskiviikkoaamuisin klo 9.30-11.00. Peking-ooppera on haastava ja monipuolinen treenimuoto, jonka tekniikasta on hyötyä kaikille esittävän taiteen ammattilaisille. Liikkeissä kiinnitetään huomiota hyvään ryhtiin ja ergonomiseen suoritustapaan. 

Tunnit vetää Wusheng Companyn taiteellinen johtaja Antti Silvennoinen, ja ne pitävät sisällään venytyksiä, potkuja/jalannostoja, hyppyjä, erilaisia piruetteja sekä perusakrobatiaa. Tunnit ovat avoimia ja maksuttomia esittävien taiteiden (tanssi, teatteri, sirkus ym.) ammattilaisille tai ammattiin opiskeleville. Muita vaatimuksia ei osallistumiselle ole. Kukin tekee oman tasonsa ja kehonsa mahdollisten rajoitteiden mukaan.

Ammattilaisten aamutunnit järjestetään syyskaudella 23.11.–14.12.2016 klo 9.30-11 tanssikoulu DCA:lla (Mannerheimintie 6 a 5. krs). Saliin pääsee lämmittelemään jo klo 9.00 alkaen ja varsinaista yhteistä lämmittelyä ei treenien aluksi enää tehdä. Ilmoita kiinnostuksesi tunteihin liittymällä Facebook-ryhmään: https://www.facebook.com/groups/184582108657150/. Lisätiedot: .

www.wushengcompany.com