Asiantuntijavierailu: Jeremy Boomer Stacey 26.–29.11.

Pohjois-Amerikkalaisen IPAY International Performing Arts for Youth verkoston ja showcasen johtaja Jeremy Boomer Stacey vierailee sirkuksen ja tanssintiedotuskeskusten vieraana UM:n tuella Helsingissä 26.-29.11.2016.  Vierailuun sisältyy taiteilijatapaamisia, esityksiä, verkottumistilaisuus sekä tutustuminen tiedotuskeskusten sekä Cirkon toimintaan.

Suomen Assitej yhteistyössä sirkuksen ja tanssintiedotuskeskusten kanssa järjestää infotilaisuuden, jossa Jeremy Boomer Stacey on mukana kertomassa alan markkinoista Pohjois-Amerikassa sekä Pohjois-Amerikan merkittävimmästä vuosittain järjestettävästä kansainvälisestä lasten- ja nuorten esittävien taiteiden showcasesta.  Tilaisuus järjestetään Annantalolla sunnuntaina 27.11. klo 14.30-16.00. Ks. erillinen kutsu.