Espoon kaupungin työskentelyapuraha ammattitaiteilijalle

Työskentelyapuraha on tarkoitettu espoolaiselle ammattitaiteilijalle taiteenalasta riippumatta taiteelliseen työskentelyyn vuodeksi 2017. Haettavan apurahan suuruus on 1692,45 euroa kuukaudessa. Työskentelyapuraha myönnetään yhdelle taiteilijalle vuodeksi kerrallaan.

Apurahaa haetaan vapaamuotoisella kirjallisella hakemuksella, johon tulee liittää taiteilijan CV sekä työsuunnitelma vuodelle 2017.

Arviointiperusteina ovat työsuunnitelmassa esitetyn hankkeen taiteellinen laatu, hakijan taiteellinen ansioituminen sekä hankkeen edellytykset vahvistaa kuvaa Espoosta monipuolisena ja ennakkoluulottomana kulttuurikaupunkina. Apurahan saajan on luovuttava päätoimisesta palkatusta työstä apurahakauden ajaksi.

Myöhästyneitä hakemuksia ei oteta käsittelyyn.

Hakemus liitteineen on oltava perillä 14.11.2016 klo 15.45 mennessä Espoon kaupungin kirjaamossa, PL 1, 02070 ESPOON KAUPUNKI tai sähköpostitse osoitteessa: . Hakemuksen voi jättää em. määräaikaan mennessä myös kaupungin yhteispalvelupisteisiin. Huom. Yhteispalvelupisteiden aukioloajat voivat poiketa kirjaamon aukioloajoista.

Lisätietoja: puh. 050 301 9426 tai 046 877 2238

www.espoo.fi/kulttuuri > avustukset > työskentelyapuraha