Cirkon residenssihaku on auki 30.10. asti

Cirko – Uuden sirkuksen keskus hakee kauden 2017-2018 residenssiohjelmaansa suomalaisia nykysirkusryhmiä ja -taiteilijoita työstämään uusia teoksia ja teoskonsepteja. Residenssiä voi hakea syyskuusta 2017 elokuuhun 2018.

Hakijan tulee olla sirkustaiteen ammattilainen, mutta työryhmä voi olla myös poikkitaiteellinen. Hakijalla tulee olla sidos Suomeen, mutta työryhmä voi olla kansainvälinen. Täysin kansainvälisten hakijoiden residenssit ovat myös mahdollisia, mutta tällöin hakijalta vaaditaan omaa rahoitusta residenssin kustannuksiin.

Residenssitoiminnan käytössä kaudella 2017–2018 on Solmu-sali. Tarkista ennen hakemista, että residenssisi on mahdollista toteuttaa tilassa. Lisätiedot tilasta löydät Cirkon nettisivuilta.

Residenssihaku on avoinna 30.9.–30.10.2016. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei huomioida. Haku toteutetaan sähköisesti.

Residenssihaun ohjeet ja ehdot, sekä hakemuksen tekeminen: www.cirko.fi/cirko/residenssit

Lisätietoja residenssihausta antaa tuottaja Jarkko Lehmus, , 050 305 7513

www.cirko.fi