Cirko tuo BLAM!-esityksen Aleksanterin teatteriin tammikuussa

  • Cirkon kausiohjelmistossa tammikuussa 2017 Kristján Ingimarsson Companyn BLAM! Kuva: Søren Meisner
  • Cirkon kausiohjelmistossa tammikuussa 2017 Kristján Ingimarsson Companyn BLAM! Kuva: Søren Meisner

Cirko ja Aleksanterin teatteri esittää Kristján Ingimarsson Companyn BLAM! – Uhkarohkeita fyysisiä temppuja, komediaa, kerronnallista teatteria ja akrobatiaa yhdistelevä BLAM! saapuu Aleksanterin teatteriin 18. tammikuuta 2017 viiden esityksen verran. Supersuosittu show on villinnyt täysiä katsomoja ympäri maailmaa.

Neljä nokkelaa konttorirottaa yrittää paeta, tylsää kahdeksasta neljään, työnsä ankeutta. He kehittävät mielikuvituspelin, jossa harmaa elämä syötetään silppuriin. Pelin nimi on BLAM! Tässä naurupommissa arkinen työpaikka on yhtäkkiä täynnä avaruusolioita, supersankareita ja Hollywood-elokuvien pahiksia.

”Die Hard meets The Office” on luonnehdinta, jota BLAM!in tekijät itse käyttävät esityksestä. Show on täynnä henkeäsalpaavia temppuja, riemastuttavaa parkouria ja rohkeaa asennetta. Sanaton esitys on kekseliäs ja viihdyttävä toimintatykitys, jossa fyysisen teatterin kokeilevuus hiotaan huippuunsa.

The Kristján Ingimarsson Company (entinen Neander Theater) on palkittu, kriitikoiden ylistämä tanskalainen fyysisen teatterin ryhmä, joka esiintyy ympäri maailmaa. Kristján Ingimarsson Companyn tuotannoissa kehollisella ilmaisulla ei ole rajoja eikä luovalla uteliaisuudella loppua. Ryhmän taiteellisena johtajana toimii islantilaissyntyinen Kristján Ingimarsson.

BLAM! oli osa Tampereen teatterikesän kansainvälistä ohjelmistoa kahdella esityksellä vuonna 2014. Tanskalaisvierailu kirvoitti silloin Tampere-talossa suuret suosionosoitukset. BLAM! nähdään nyt ensimmäistä kertaa Helsingissä. Esitys on yhteistuotanto Aleksanterin teatterin kanssa.

Esitykset Aleksanterin teatterissa 18.–22.1.2017
Esitysaika- ja lipputiedot: www.cirko.fi