Tuottajakahvit 28.9. ja avoimet toimistoajat apurahan tekijöille

Seuraavat tiedotuskeskuksen kaikille sirkuskentän toimijoille avoimet tuottajakahvit järjestetään keskiviikkona 28.9. klo 10.30–12. Tarkoituksena vaihtaa yleisesti ryhmien ja kentän kuulumisia sekä keskustella tulevista apurahahauista.

Ilmoittautumiset Anni Hiekkalalle ( ) 26.9. mennessä.

Avoimet toimistoajat apurahahakemusten tekijöille

Tervetuloa tiedotuskeskuksen tiloihin tekemään syksyn apurahahakemuksia! Tiedotuskeskuksen henkilökunta sekä toimistotyökalut ovat alla mainittuina päivinä vapaasti käytettävissänne, mutta varaattehan keskusteluajan etukäteen Anni Hiekkalalta, .

Toimisto on syksyllä avoin apurahan tekijöille seuraavasti:

28.9. (tuottajakahvien jälkeen) klo 12–14
19.10. klo 10–14
31.10. klo 12–14

Tervetuloa!