Tervetuloa uusille verkkosivuillemme!

Verkkosivu-uudistuksemme ensisijaisena tavoitteena on ollut tehdä sivuston rakenteesta aiempaa selkeämpi, ja saada se toimimaan myös mobiililaitteilla. Toivomme, että toimintamme eri kohderyhmät aina taiteilijoista kulttuuripoliittisiin päättäjiin löytävät sivuilta aiempaa vaivattomammin heidän tarpeisiinsa räätälöityä tietoa sirkusalasta. Sivuston suunnittelusta ja toteutuksesta on vastannut Luova toimisto La&La, ja Sirkka-tietokannan järjesti uudelleen Kimmo Lehtonen.

Jatkossa panostamme enemmän uutisointiin ajankohtaisista sirkus- ja kulttuurialan tapahtumista. Välitämme mielellämme myös sirkusalan – ja ryhmien suomen- ja englanninkielisiä uutisia eteenpäin.

Sivuston kehitystyö ei pääty sen julkaisuun, vaan työskentelemme intensiivisesti Sirkka-tietokannan selkeyttämisen parissa. Myöhemmässä vaiheessa sivustolle lisätään keräämiemme tilastojen pohjalta koottua infografiikkaa tukemaan viestintäämme kulttuurialan rahoittajien ja päättäjien suuntaan. Seuraa sivustoamme, sosiaalisen median viestintäkanaviamme ja tilaa uutiskirjeemme pysyäksesi kartalla viimeisimmistä uutisista!

Otamme mielellämme vastaan palautetta siitä, miten uudistuksemme on mielestänne onnistunut, sillä haluamme viedä verkkopalvelujamme oikeaan, koko kenttää palvelevaan suuntaan.

Palautetta tai kysymyksiä uusista verkkosivuista voit lähettää tiedottaja Johanna Mäkelälle, sekä tiedotusassistentti Kirsi Kähköselle,


Tekijä

Kirjoittaja on Sirkuksen tiedotuskeskuksen viestintäsuunnittelija.