Sirkus Aikamoinen kiertueella kouluissa ja residenssissä Ruotsissa

Sirkus Aikamoinen aloitti syyskautensa Konserttikeskuksen järjestämällä koulukiertueella. Koe-esitykset Onnellisten maa -esityksen kouluversiosta esitettiin menestyksekkäästi Arabian peruskoulun oppilaille elokuussa. Aikamoinen jatkaa Konserttikeskuksen koulukiertueen parissa läpi syksyn.

Aikamoinen ja kansainväliset ystävät, eli projekti nimeltä Circus I love you, viettää syyskuussa kaksi viikkoa residenssiä Cirkus Cirkörin tiloissa Ruotsissa. Kyseessä on 2018 vuonna ensi-iltansa saavan projektin toinen residenssijakso.

Metsä – The Forest Project -esityksen Helsingin ensi-ilta oli 27.–28.8.2016 osana Cirko – keskuksen ohjelmistoa.Viivi Roihan ja Sade Kamppilan esittämä Metsä nähtiin juuri avatussa Vallisaaressa. Tällä kertaa sää suosi ja aurinko paistoi luontopolun varrella kulkevan yleisön riemuksi. Seuraavan kerran Metsä-esitys nähdään Ranskassa Bordeauxissa lokakuussa.

www.sirkusaikamoinen.com