Monitaiteellinen Torni ensi-iltaan Oulussa

Taiteilijaprofessori Pirjo Yli-Maunulan teos Torni saa ensi-iltansa Oulussa 14.9. Tämä monitaiteellinen, paikkasidonnainen ja immersiivinen teos vie katsojan salaperäiseen torniin, joka kohoaa hautausmaan ylle. Virallisten selitysten mukaan tornia on käytetty ilmavalvontaan ja juomaveden jakeluun, mutta onko tässä koko totuus? Onko torni salaseurojen temppeli tai maurien majakka?

Flow Productions avaa Intiön vesitornin oven yleisölle. Luvassa unohtumaton tanssia, nykysirkusta, ääntä, valoa ja visuaalisuutta yhdistävä teos oululaisessa maamerkissä, jonka uumeniin harva pääsee.

Teoksen luovaan tiimiin kuuluvat Yli-Maunulan lisäksi tanssijat Milla Virtanen ja Maria Littow, sirkustaiteilijat Sanna Vellava ja Ilona Jäntti, äänisuunnittelija Anssi Laiho, valosuunnittelija Jukka Huitila sekä puvustaja-lavastaja Heidi Kesti.

Huom. Esityksiin saa erikoislippuja, joilla pääsy eksklusiiviseen osioon vielä syvemmälle tornin saloihin (enintään kahdelle, ei liikuntaesteisille).

Teoksen ensi-ilta ja viisi ensimmäistä esitystä nähdään OuDance festivaalilla 14.–18.9. Torni jatkaa edelleen Flow Productionsin omassa ohjelmistossa 21.9.–1.10. Katso tarkemmat esitysaika ja lipunmyyntitiedot.

www.flowprod.fi