Eläköön sirkuskulttuuri Suomessa! -juhlaseminaari 24.–25.10.

Sirkuksen tiedotuskeskus järjestää yhteistyössä Sirkus Finlandian, Taiteen edistämiskeskuksen ja Museoviraston kanssa lokakuussa Helsingissä kaksipäiväisen seminaarin, jossa keskustellaan sirkuskulttuurin edistämisestä Suomessa. Samassa yhteydessä juhlistetaan Sirkuksen tiedotuskeskuksen 10. ja Sirkus Finlandian 40. toimintavuotta.

Kutsumme kaikki sirkusalan organisaatiot ja ammattilaiset koolle ja mukaan vuoropuheluun. Ensimmäisenä päivänä vaihdamme kuulumisia kotimaan sirkustoimijoiden kesken sekä tarkastelemme sirkuksen yhteiskunnallista asemaa Suomessa ja muualla Euroopassa. Puhujavieraaksi saapuvat Circuscentrumin johtaja Koen Allary Belgiasta sekä Hollannissa sirkuskulttuurin strategiatyötä koordinoinut Arie Oudenes. Elävän perinnön hankkeeseen sukellamme aineettoman kulttuuriperinnön koordinaattorin Leena Marsion johdolla. Tapahtuman toinen päivä on työpaja, jossa pureudumme sirkukseen elävänä perintönä ja sen tulevaisuuteen Suomessa.

Lataa kutsu ja ohjelma tästä. Tervetuloa!

Seminaarin ilmoittautuminen päättyi 30.9.

Tiedustelut: