Kanneltalo ottaa ohjelmistoonsa sirkusesityksiä

Helsingin kulttuurikeskuksen Kanneltalon ohjelmistoprofiilissa painottuvat erityisesti teatteri ja nykysirkus. Haemme ohjelmistoomme ehdotuksia esittävien taiteiden, erityisesti teatterin ja sirkuksen, kantaesityksistä, ensi-illoista, vierailuista, tapahtumista ja tapahtumasarjoista. Haku on jatkuva. Yhteydenotot käsitellään saapumisjärjestyksessä ja ohjelmistoon valikoituvien ehdotusten tuotantotavat neuvotellaan tapauskohtaisesti.

Uusilla tuotannoilla on mahdollisuus saada Kanneltalosta residenssi ohjelmistoon valitun produktion harjoituksia varten. Residenssitilana on teatteri- ja konserttisali. Residenssijaksot painottuvat kesäaikaan ja vuodenvaihteen tienoille ja ne toteutetaan ilman Kanneltalon teknistä henkilökuntaa. Mahdollisuuksien mukaan harjoituksia voi olla myös muissa Kanneltalon tiloissa ympäri vuoden.

Vapaamuotoiset hakemukset ja tiedustelut
Kulttuurituottaja Tiina Laukkanen
040 176 9173, tiina.laukkanen (at ) hel.fi