Cirko – Uuden sirkuksen keskuksen syksyn kausiohjelma

SADE KAMPPILA & VIIVI ROIHA: METSÄ – THE FOREST PROJECT
Esitys on sirkustaiteilijoiden Sade Kamppilan ja Viivi Roihan toteuttama paikkasidonnainen ja liikkuva teos metsässä. Metsä – The Forest Project on uniikki eri taitoja yhdistelevä sirkusteos, jossa tullaan näkemään muun muassa akrobatiaa ilmassa, maassa, toisen päällä ja puiden lomassa. Esityspaikkana on lumoava, vasta toukokuussa auennut Vallisaari (aloituspiste Kuninkaasaaren silta). Ikäsuositus: 7+, kesto: 75 min.

ESITYKSET:
la 27.8.2016 klo 18:00 (JTL-lautta 16.30 Kauppatorilta)
su 28.8.2016 klo 14:00 (JTL-lautta 12:30 Kauppatorilta)
su 28.8.2016 klo 17:00 (JTL-lautta 15:30 Kauppatorilta)
Vallisaaren lauttaliikenne: www.jt-line.fi/suomenlinna-vallisaari-lonna/aikataulu-vallisaari
Esityksen luonteesta johtuen, teos ei valitettavasti sovellu liikuntarajoitteisille.

RACE HORSE COMPANY: YMPÄRI ÄMPÄRI
Maailman valloittaneen nykysirkusryhmä Race Horse Companyn uusi lastenteos Ympäri ämpäri on kertomus sirkusseurueen elämästä. Kommelluksia karttamatta tämä seurue tekee mahdottomasta mahdollista. Esityksessä nähdään jongleerausta, akrobatiaa, hulavanteita, saippuakuplia ja breakdancea. Esityksessä on livemusiikkia. Ikäsuositus: 5+, kesto: 40 min. Esitykset Cirkossa 15.–18.9.

Lippu- ja lisätiedot: www.cirko.fi
#cirkohelsinki #cirkokeskus
f/cirkokeskus
Insta @cirkohelsinki
Twitter @cirkokeskus