Baltic Nordic region – Impact of Circus -seminaari Vilnassa 8.9.

Baltic Nordic Circus Network järjestää syyskuun 8. päivä Vilnassa, Liettuassa sirkusalan ammattilaisille, kulttuuripolitiikan vaikuttajille ja journalisteille suunnatun seminaarin teemalla ”Baltic Nordic region – Impact of Circus”.

BNCN-verkoston toiminnan esittelyn lisäksi seminaarin puheenvuoroissa käsitellään sirkuksen vaikuttavuutta Baltian ja Pohjoismaiden alueella erilaisten toimijoiden näkökulmista. Seminaariin tulee juhlavieraina ja -puhujina taidepoliittisia päättäjiä Itämeren alueelta, mm. Suomesta Taiken johtaja Minna Sirnö. Tarkka ohjelma ja puhujat varmistuvat elokuun aikana, mutta voit jo ilmoittautua Gintaré Maiteikaitélle osoitteeseen .

Alustava kutsu ja ohjelma on luettavissa verkoston sivuilla: www.balticnordiccircus.com