NuoraMentors-työpaja: Visiosta toteutukseen – malleja toiminnan suunnitteluun 

Kaikille sirkustaiteilijoille ja -tuottajille avoin NuoraMentors-hankkeen työpaja pidetään Sirkuksen tiedotuskeskuksen tiloissa Mariankadulla tiistaina ja keskiviikkona 6.–7.3.2018, molempina päivinä klo 10–16.

Työpajan aiheena on toiminnan pitkäjänteinen suunnittelu. Aihetta lähestytään tutustumalla erilaisiin strategisen työn menetelmiin käytännön harjoitteiden avulla.

Työpajan vetää NuoraMentors-hankkeen koordinaattori Isabel González, joka on työskennellyt yli viidentoista vuoden ajan erilaisissa tuotantorooleissa sekä vetänyt lukuisia työpajoja ja koulutuksia tuotantotyöstä esittävän taiteen kentällä.

Ilmoittautumisen yhteydessä kerro lyhyesti itsestäsi ja toiminnastasi, kerro miten työskentelet (ryhmän jäsenenä vai sooloartistina) ja tarvitsetko työkaluja ryhmän toiminnan suunnitteluun vai oman taiteellisen työn suunnitteluun. Työpajan sisältö räätälöidään osallistujien tarpeiden mukaan.

Ilmoittaudu viimeistään 28.2. Isabel Gonzálezille: 

Työpaja on maksuton. Lounas on omakustanteinen.
Paikka: Sirkuksen tiedotuskeskus, Mariankatu 15 b B, 2. krs, 00170 Helsinki