Teatterifestivaali Lain§uojattomat etsii esityksiä

ESITYSHAKU KÄYNNISSÄ!

Teatterifestivaali Lain§uojattomat 5.-10.9.2017

Jo kahdeksattatoista kertaa Porissa järjestettävä vapaiden ammattiryhmien Teatterifestivaali Lain§uojattomat tulee jälleen ja odotamme ehdotuksianne ohjelmistoon pikimmiten!

Kokoamme festivaaleille korkeatasoisen ja mielenkiintoisen läpileikkauksen vapaiden ammattiryhmien esityksistä. Haussa on esityksiä niin aikuisille, nuorille kuin lapsillekin – katuteatteria  ja klubiohjelmaa myös . Etsimme erityisesti rohkeita, puhuttelevia ja  ajan hermolla olevia esityksiä .

Tänä vuonna festivaalin pääteemana on tasa-arvo nykysuomessa sekä rakkaus yli maa-, sukupuoli- ja kulttuurirajojen. Olemmekin erityisen kiinnostuneita ottamaan festivaaleille mukaan näitä paljon esillä olleita ja ajatuksia herättäviä teemoja käsitteleviä esityksiä. Toivotamme kuitenkin tervetulleiksi myös muita teemoja käsittelevien esitysten hakemukset.

Pyrimme mahdollisuuksien mukaan katsomaan valmiita esityksiä etukäteen. Tästä syystä pyydämmekin teitä ilmoittamaan hakemuksen yhteydessä mahdollisista esitysajoista. Mikäli kyse on valmiista esityksestä, toivomme siitä joka tapauksessa taltiointia.

Kertokaa hakemuksessanne lyhyesti millaisesta esityksestä on kysymys, mikä on ryhmänne kokoonpano, kuinka monta henkilöä on näyttämöllä sekä esityksen tekniset tiedot.

Yhteydenotot ja hakemukset festivaaleille voitte lähettää osoitteeseen viimeistään 15.4.!

Huom! Maksamme osallistujien matkakulut, päivärahat esityspäiviltä ja järjestämme majoituksen Sokos Hotel Vaakunassa.

Festariterveisin,
Angelika Meusel
044 593 3414

(Lähde: Teatterifestivaali Lain§uojattomat -tiedote 10.3.2017)