Paljonko maksaa? Oman työn arvo tuotemarkkinoinnissa ja brändityössä kaupallisen kumppanin kanssa 23.9.

Cirko – Uuden sirkuksen keskus ja Sirkuksen tiedotuskeskus järjestävät yhteistyössä keskustelutilaisuuden, jossa tarjotaan tietoa kaupallisten sopimusten luonteesta, termeistä ja hinnoittelusta. Kaupallisilla sopimuksilla tarkoitetaan esimerkiksi esiintyvän taiteilijan osallistumista tuotemarkkinointiin tai yrityksen brändäykseen liittyvien kampanjoiden toteuttamiseen. Puheenvuoroja kuullaan taiteilijoilta sekä ohjelmatoimiston ja ammattiliiton edustajilta. Tilaisuuden luotsaa Cirkon toiminnanjohtaja Riku Lievonen. Puheenvuorojen jälkeen mahdollisuus vapaamuotoiseen keskusteluun.

Maanantai 23.9.2019 klo 14.00–17.00
Paikka: Cirkon Solmu-sali

Ilmoittautumiset 16.9. mennessä tällä lomakkeella.