Työpaja pitsaus- ja messutyön osaamisesta 3.11.

Sirkuksen tiedotuskeskus järjestää työpajan sirkusammattilaisille, jotka haluavat kehittää osaamistaan esittävien taiteiden messuille ja pitsaustilaisuuksiin. Työpajassa harjoitellaan hissipuhetta (nopea esittely, kun kohtaat uuden ihmisen), pitsausta (teoksen tai projektin esittely yleisön edessä) ja kerrataan messutyön tärkeimmät niksit. Työpajan vetävät Lotta Vaulo ja Lotta Nevalainen. Viitekehyksenä käytetään Subcase-tapahtumaa, joka järjestetään Subtopiassa Tukholman lähistöllä 14.–17.11.2017.

Työpaja on tarkoitettu kaikille Subcase-tapahtumaan lähtijöille, Subcasesta kiinnostuneille sekä niille, jotka haluavat treenata oman työnsä esittelyä messuilla.

Ilmoittautumiset 23.10. mennessä Lotta Nevalaiselle:

P.S. Subcase kertoo Facebook-sivullaan (5.9.2017), että messuosastoon on muutama paikka vielä vapaana. Lisää tietoa messuosastosta Subcasen sivuilla.