Apurahat: Helsingin kulttuurikeskuksen kehittämisavustukset ja kohdeavustukset

Helsingin Kulttuurikeskuksessa jatkuvassa haussa olevat kehittämisavustukset on suunnattu helsinkiläisille taide- ja kulttuurialan rekisteröityneille yhteisöille. Avustuksella mahdollistetaan uudenlaisia toimintamalleja ja kulttuuritoimintaa katvealueilla. Avustuksella edistetään alan toimijoiden yhteistyötä.

Vuosina 2017–2018 painotettavaa kulttuuripoliittista kehittämistoimintaa ovat mm.  Helsingin mallin toiminta sekä taiteen ja kulttuurin alueellinen saatavuus, Kulttuurinen vanhustyö sekä Taiteen perusopetus. Avustus voidaan myöntää 1–3-vuotisena. Hakuaika päättyy pe 22.9.2017 klo 16.00.

Lisää tietoa avustuksesta

Helsingin Kulttuurikeskuksen kohdeavustukset on suunnattu helsinkiläisille taiteen ammattilaisyhteisöille tai työryhmille. Avustuksella tuetaan esittävän taiteen ja ympäristötaiteen produktioiden sekä festivaalien tuottamista Helsingissä. Kohdeavustusta voi hakea ympäri vuoden. Lisätietoa ja hakuohjeet

Helsingin kaupungin avustusjärjestelmä uudistuu

Helsingin kulttuurikeskus jakaa vuosittain noin 17 miljoonaa euroa avustuksina ja apurahoina. Helsingin kaupunki aloittaa taiteen ja kulttuurin avustusjärjestelmänsä uudistamisen vaiheittain 1.6.2017 alkaen. Uudistuksesta lisää tietoa löytyy Helsingin kultturikeskuksen sivuilta.